Regulament de confidențialitate

Protejarea datelor personale ale utilizatorilor site-uliui este de cea mai mare importanță pentru compania noastră. Toate activitățile de pe internet legate de Vrăbioiul Năzdrăvan sunt corelate cu legile Republicii România și respectă de asemenea intenția GDPR.

Date personale sunt considerate acelea care relevă identitatea voastră, ca de exemplu numele și prenumele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail. Vrăbioiul Năzdrăvan nu strânge date despre dumneavoastă dacă, atunci când accesați site-ul, nu sunteți dispuși să ni le dați.

Prin acceptarea acestor condiții îi permiteți în mod explicit Vrăboiului Năzdrăvan, persoanelor conectate și partenerilor săi de afaceri să adune, prelucreze și schimbe între ei datele introduse în comandă, ca și datele despre comandă în scopul grijii față de clienți și marketing, rezolvarea reclamațiilor și urmărirea preferințelor – nevoile consumatorilor, Compania putându-și astfel da seama dacă sunteți mulțumiți sau nu de calitatea produselor și serviciilor oferite.Toate informațiile intermediate sunt sigure, nu vor fi folosite în scopuri negative și nici nu se vor vinde pe piață, ceea ce vă asigură un parteneriat cât se poate de sigur cu Vrăbioiul Năzdrăvan. Toți angajații Vrăbioiului Năzdrăvan (și partenerii de afaceri) sunt responsabili de respectarea protejării datelor personale.

Prin respectarea acestor Condiții confirmați că sunteți informat în legătură cu dreptul de a vă retrage în orice moment declarația de accept.

Nu vă vom trimite niciodată mailuri pe care nu le-ați cerut de bună voie.

Ne vom asigura că veți putea în orice moment să vă deconectați repede și fără probleme în cazul în care nu mai doriți să primiți mailuri de pe site-ul nostru.

Compania ia toate măsurile pentru a proteja datele personale. Informațiile sunt asigurate cu grijă de pierderi, distrugeri, modificări, falsificări, manipulări și acces neautorizat.

Compania le recomandă tuturor părinților sau tutorilor legali să-i învețe pe copii să opereze în mod responsabil cu datele personale pe internet. Minorii nu ar trebui să-și dea datale personale Companiei fără acceptul părinților sau tutorilor legali. Compania nu va lua niciodată în mod intenționat date personale de la minori, nu le va folosi în nici un fel și nu le va acorda terților fără accept.

Informațiile înregistrate în mod automat (cele care nu sunt date personale)
Când accesați site-ul Companiei, informațiile de ordin general, cele despre care se consideră că nu sunt personale (internet browser, numărul de vizite, timpul mediu petrecut pe site, paginile pe care le accesați) se înregistrează în mod automat (acest proces n-are legătură cu înregistrarea pe site). Aceste informații se folosesc pentru menținerea site-ului, îmbunătățirea conținutului și funcționalitatea acestuia. Datele nu se analizează detaliat, și nici nu se cedează către terți