Povestea noastră

Echipa Vrăbioiului Năzdrăvan a fost unită de aceeași pasiune – dorim să stimulăm imaginația celor mai tineri.

În cărțile noastre COPILUL VOSTRU este, CU NUME ȘI PORTRET, EROUL AVENTURII pe care i-o citiți.

Voi, în calitate de părinți, vă obișnuiți copilul de la o vârstă fragedă că cititul cărților este un lucru interesant și folositor .
Prin intermediul diverselor cărți tematice, în care limbajul și ilustrațiile sunt adaptate fiecărei vârste, dorim să sporim cunoștințele copiilor despre teme relevante.

Copiii care cresc alături de edițiile Vrăbioiului Năzdrăvan își vor cultiva dragostea pentru cărți și lectură, cee ce le lipsește cu siguranță în lumea de astăzi dominată de tehnologie.

În echipa noastră avem psihologi, scriitori, desenatori, recenzenți, o persoană care se ocupă de reacțiile utilizatorilor, un editor expert, tehnoredactori, părinți și un programator, adică un lot complet care vă poate oferi garanția că veți comanda un produs de calitate.

Multe studii și mulți experți vorbesc despre faptul că personalizarea conținutului are un efect pozitiv asupra dezvoltării copilului. Atunci când copilul se regăsește în poveste se creează un efect foarte pozitiv în sensul însușirii rapide de noi cunoștințe generale, lingvistice și gramaticale. Totul ajută la însușirea pe viață a dragostei față de carte.

Pe de altă parte, există studii care arată că cititul și discuțiile despre cărți sunt cel mai bun imbold pentru dezvoltarea inteligenței copiilor. În cazul în care părinții reușesc să le insufle copiilor dragostea față de cărți și noi cunoștințe, este foarte probabil ca acesi copii vor avea rezultate mai bune în toată perioada școlarizării.

Personalizarea îi ajută de asemenea pe copii să fie captivați de poveste – pentru că sunt la propriu în mijlocul ei! Acest lucru îi face foarte deschiși față de mesajele cheie pe care trebuie să le însușească – curiozitatea, bunătatea, curajul, prietenia.