Condiții generale de utilizare

Condiții de cumpărare online

Stimați consumatori,
vă rugăm să citiți cu atenție condițiile de utilizare înaintea folosirii site-ului Vrăbioiul Năzdrăvan (în continuarea textului Compania). Prin folosirea site-ului nostru confirmați că ați citit, înțeles și acceptat toate condițiile de utilizare (în continuarea textului: Condiții). br>Compania își abrogă dreptul să schimbe în orice moment Condițiile prin introducerea lor în acest text. Vă recomandăm să vizitați din când în când această pagină pentru a verifica dacă s-au schimbat sau nu condițiile de la ultima voastră accesare. br>1. Vizitatorul e orice persoană care accesează site-ul www.vrabioiulnazdravan.ro și conținutul acestuia.
2. Consumatorul e persoana fizică care cumpără produsul în interes personal și nu în scop profesional.
3. Vânzătorul e în caz concret Compania.
Compania postează conținutul pe site mânată de intenții bune. Folosiți conținutul de pe vrabioiulnazdravan.ro pe propria răspundere și Compania nu se poate considera responsabilă pentru orice fel de daună apărută în urma utilizării. Conținutul publicat pe site-ul Companiei este proprietatea acesteia și poate fi folosit doar în scopuri necomerciale, ocazie cu care trebuie respectate și toate avertizările legate de drepturile de autor. Conținutul care apare pe acest site, de exemplu pagini, elemente de design (iconițe, etc), texte, logotipuri, fișiere audio și softwere, reprezintă proprietatea Companiei și nu pot fi folosite fără un accept prealabil. Nu e permisă modificarea site-ului în nici un fel, în sensul de reproducere, prezentare în public, distribuire sau folosire în scorupri comerciale de orice fel. În cazul în care doriți să folosiți conținutul de pe acest site în altre scopuri decât cele amintite trebuie să ne contactați pentru accept.

Livrare

Produsele pe care le comandați de pe Internet pot fi livrate de firmele de curierat cu care Compania întreține relații de colaborare și le puteți plăti la ridicare. Livrarea costă 14.99 lei, pentru două sau mai multe cărți comandate livrarea e gratuită. Produsul/produsele comandate vă vor fi livrate într-un interval de maxim 7 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii din partea Companiei. Dacă apar situații neprevăzute, care fac imposibilă livrarea, veți fi înștiințați pe adresa de contact lăsată cu ocazia comandării produsului. Consumatorul n-are dreptul să amâne fără compensație efectuarea livrării mai mult de 15 zile calendaristice din momentul comandării, respectiv 1 dată. În cazul în care livrarea se amână mai mult de termenul amintit, respectiv dacă Compania rămâne cu produsul, Consumatorul e obligat să plătească o compensație de 1 euro pe zi (contravaloarea în lei după cursul BCR) pentru fiecare produs care îi rămâne surplus.
Cu ocazia preluării produsului livrat de firma de curierat, Consumatorul are obligația să desfacă și să verifice produsul în prezența reprezentantului firmei, pentru a stabili dacă există deteriorări de ordin fizic. În cazul în care acestea există, Consumatorul are dreptul să refuze preluarea produsului.

Renunțarea la contract

Consumatorul are dreptul să renunțe la contractul încheiat la distanță, respectiv în afara birourilor de afaceri, într-un interval de 14 zile din momentul livrării produsului comandat, fără menționarea motivului. br>Consumatorul are dreptul să renunțe la contract printr-o declarație trimisă în format electronic pe adresa [email protected]
Consumatorul are obligația să returneze produsul fără amânare, în cel mult 14 zile din momentul trimiterii cererii de renunțare. După expirarea termenului de 14 zile, produsul nu mai poate fi returnat. Cheltuielile returnării mărfii în caz de renunțare sunt suportate de consumator. Marfa se returnează la adresa Companiei trecută pe colet.
Se pot returna doar produsele care sunt nedeteriorate. La preluarea produsului, se va constata dacă acesta e în stare bună și nedeteriorat. Consumatorul e responsabil de scăderea valorii mărfii care poate apărea ca o consecință a manevrării necorespunzătoare. Procentul daunei este stabilit de o persoană autorizată din cadrul Companiei, astfel încât procentul stabilit se scade din suma returnată consumatorului.
În cazul renunțării legale la contract, vânzătorul are obligația să-i returneze fără amânare banii pe care consumatorul i-a plătit pe baza contractului, într-un interval de maxim 14 zile de la primirea cererii de renunțare. Vânzătorul poate amâna returnarea banilor până nu primește marfa trimisă sau până când consumatorul nu-i arată o dovadă că a trimis marfa.
În cazul în care plătește cu bani cash, consumatorului i se returnează bani cash.

Dreptul la informație

În cazul în care aveți orice fel de întrebări legate de politica de confidențialitate și protecție a intimității voastre, vă rugăm să ne contactați la adresa de mail: [email protected]
După primirea cererii, vă vom informa în cel mai scurt timp – pe cale scrisă și în conformitate cu normele legale aflate în vigoare – care din datele dumneavoastră personale au fost preluate cu ocazia accesării site-ului Companiei.
Orice schimbare care are legătură cu problema confidențialității va fi publicată pe site.

Trimiterea documentației pe e-mail

Prin completarea adresei de e-mail vă dați acceptul ca înștiințările și documentația referitoare la contractul de vânzare la distanță să vă fie trimise în format electronic, la adresa pe care ați lăsat-o. Compania va comunica cu voi prin intermediul poștei electronice (e-mail) sau prin înștiințările publicate pe acest site, iar în situații speciale și prin telefon.

Interzicerea folosirii site-ului

Utilizatorilor site-ului nostru nu le e permis să:
- Perturbe și/sau limiteze orice fel de funcții legate de utilizarea sau copierea conținutului disponibil;
- Publice și/sau transmită pe internet orice fel de conținut care poate fi considerat amenințător, clevetitor, jignitor, pornografic sau violent. De asemenea, în aceeași categorie intră materialele care pot incita la ură rasială, care pot produce orice fel de disconfort, neplăcere, violare a intimității, act de discriminare sau comentariu amenințător.
- Dea informații eronate cu privire la datele personale;
- Folosească datele altor persoane fără acceptul acestora, să se prezinte fals în numele unei persoane, firme sau organizații;
- Se ocupe cu orice fel de activități ilegale sau interzise folosind site-ul nostru;
- Modifice, perturbe sau hackuiască site-ul în scopul scoaterii acestuia din uz;
- Folosească programe speciale în scopul preluării conținutului de pe site.

În cazul în care se încalcă oricare dintre aceste condiții, noi îi putem interzice utilizatorului, temporar sau permanent, accesul la site. De asemenea, puteam lua și alte măsuri, incluzând și anunțarea organelor abilitate, nelimitându-ne doar la atât.